50-plus camping Veluwe

Ultiem genieten doe je op de 50-plus camping Veluwe. Kom volledig tot rust en geniet van de natuur en de ruimte die de Jacobus Hoeve u biedt!

Gastvrijheid op de 50-plus camping Veluwe

Bent u op zoek naar een heerlijke locatie waar u lekker kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur en de rust? Dan bent u bij de Jacobus Hoeve aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat u op uw eigen manier kunt genieten van een vakantie, dit kan kamperen zijn, maar ook in een huisje, met een jaarplaats of met een seizoenplaats.

Geniet het hele jaar door op de Veluwe

Koop een chalet op de Veluwe! Geniet van de prachtige natuur terwijl je ’s nachts heerlijk kunt overnachten in jouw eigen chalet. Dat is een ideale vakantie basis op een 50-plus camping op de Veluwe.

Bekijk de mogelijkheden

Seizoenplaats op onze camping op de Veluwe

Geniet een seizoen lang van de Veluwe. Op onze rustige camping kunt u genieten van een heerlijk lange vakantie in bijvoorbeeld het voor- hoog- of naseizoen. Zo heeft u een heerlijke basis waar u in het weekend heen kan als u een drukke week heeft gehad.

Daarnaast is het ook mogelijk om één maand lang een kampeerarrangement te nemen. U kunt dan uw tent of caravan laten staan en komen en gaan wanneer u dat uitkomt. Dat is pas echt vakantie vieren op een 50-plus camping op de Veluwe!

Ontdek de accommodatie

Heeft u geen zin om uw tent op te zetten dit jaar? Bekijk dan eens onze comfortabele chalet, hier kunt u met uw gezin of uw familie heerlijk verblijven. Het chalet is voorzien van alle gemakken die u gewend bent in een chalet, zo krijgt u echt het vakantiegevoel van een verblijf op de 50-plus camping Veluwe.

Toch behoefte aan meer luxe? Bekijk onze gezellige trekkershut, deze noemen we ook wel ons “luxe tiny house”. Het moderne en vrijstaande tiny house is de ideale oplossing voor een vakantie waar u behoefte heeft aan luxe en privacy. Geniet van een heerlijke vakantie op de 50-plus camping op de Veluwe.

Boek uw vakantie

50-plus camping op de veluwe

50 plus camping in Gelderland

Natuur & cultuur op de Veluwe

Natuurlijk kan een tripje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe niet missen. Geniet van een heerlijke wandeling over het mooie park of pak de witte fietsen en geniet van de prachtige natuur op de fiets. Ook is de beeldentuin een echte aanrader voor liefhebbers. In het Kröller Müller museum kun je de prachtige kunst bezichtigen. Tevens is deze ingang in het nationale park ook de ingang die het dichtst bij de camping is.

Wij raden van harte aan om ook naar Paleis ’t Loo te gaan. Dwaal door de gangen van het paleis en ontdek de historie. Ook in de paleistuinen moet u zijn geweest. De symmetrische tuinen zijn een bijzonder gezicht.

Verder zijn er in de omgeving vele fiets- en wandelroutes die u prachtig kunt verkennen. Bekijk hier alle routes die wij alvast voor u op een rijtje hebben gezet. Hierbij kunt u denken aan een wildroute, dit is een route waar u vossen, herten, zwijnen en vossen kunt spotten. Natuurlijk moet u dan wel een klein beetje geluk hebben. Een andere prachtige route is de landgoederen en kastelen route. Hier komt u langs allemaal prachtige kastelen en landgoederen waar u soms ook naar binnen kunt.

Ontdek de omgeving

Faciliteiten op Camping Jacobus Hoeve

Wil u de omgeving graag op de fiets verkennen, maar heeft u geen fiets mee? Huur gewoon een fiets op de camping. Zo kunt u heerlijk fietsen en hoeft u geen fiets mee te nemen van en naar de camping. Natuurlijk is er op de camping ook schoon sanitair aanwezig én u heeft in ieder douchehokje de mogelijkheid om zittend te douchen.

In de recreatieruimte kunt u genieten van een heerlijke bak koffie met een dagelijkse krant. Hier kunt u ook andere vakantiegangers op de 50-plus camping op de Veluwe ontmoeten. Heeft u een jubileum en wilt u die graag tijdens uw vakantie vieren? Ook dat is geen probleem, want onze kantine en recreatieruimte kunt u afhuren voor een feest tot 80 personen!

Geniet van een heerlijke vakantie op de 50-plus camping op de Veluwe. Een vakantie om niet te vergeten! Kom jij dit jaar ook genieten bij de Jacobus Hoeve?

Ja, ik ga genieten bij de Jacobus Hoeve