Leuke camping in Garderen

Camping Jacobus Hoeve is een hele leuke camping in Garderen. Op de camping is allerlei leuks te doen, maar ook in de omgeving kunt u zeker een boel plezier beleven. Zo kunt u op de camping bijvoorbeeld leuk spelen met de kinderen in de speeltuin (met airtrampoline) spelen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. En er is nog veel meer te doen.

Faciliteiten op camping Garderen

Op de camping kunt u dus lekker spelen in de speeltuin met airtrampoline. Maar er is nog veel meer leuks te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Sporthal. In de sporthal kan lekker gesport worden. De hal leent zich uitstkened voor zaalvoetbal, korfbal, badminton en basketbal. Daarnaast maakt de sporthal een verblijf op Camping Garderen Jacobus Hoeve ook uitstekend geschikt voor een vakantie met sportteam of groep. 

Gezellig samenkomen in de kantine

Wat Camping Jacobus Hoeve zo'n gezellige camping maakt, is de kantine met reccreatieruimte. In de kantine kunnen alle campinggasten samenkomen om gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten. En de kantine is ook te huren voor een feestje. Dus ook als u iets te vieren heeft, kunt u op camping Garderen terecht.

Camping Garderen Kantine

 

 

Camping Garderen Veluwe

De omgeving van camping Jacobus Hoeve

Ook de omgeving van Camping Jacobus Hoeve in Garderen heeft een heleboel leuks te bieden. Zo kunt u uitstekend fietsen in de omgeving. Lekker over de Veluwe met de fiets (die u op de camping kunt huren) is ene ideaal beeld voor veel vakantiegangers. Ook leuk is een bezoekje aan het openluchtmuseum in Arnhem. hier ontddekt u hoe mensen vroeger leefden. Erg interessant!

Activiteiten voor kinderen

Ook als u met kinderen op vakantie bent kunt u heel veel leuks doen rondom onze minicamping Veluwe. Breng een bezoekje aan het Dolfinarium, zoek de spanning op in Walibi Holland of ga naar de koningin Julianatoren. Al deze uitstapjes behoren tot de mogelijkheden. U hoeft zich dus niet te vervelen tijdens de vakantie!

Boek nu op camping Garderen

Wilt u niets missen van alle gezelligheid en leuke activiteiten op Camping Jacobus Hoeve? Bekijk dan nu welke kampeermogelijkhedenhuurmogelijkheden en koopmogelijkheden de camping aanbiedt. Weet u al welke kampeerplek of huuraccommodatie u wilt reserveren?

Boek nu een kampeerplaats of huuraccommodatie