Leuke camping in Garderen

Camping Jacobus Hoeve is een hele leuke camping in Garderen. Op de camping is allerlei leuks te doen, maar ook in de omgeving kunt u zeker een boel plezier beleven. Zo kunt u op de camping bijvoorbeeld leuk spelen met de kinderen in de speeltuin (met airtrampoline) spelen. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. En er is nog veel meer te doen.

Faciliteiten op camping Garderen

Op onze minicamping kunt u dus lekker spelen in de speeltuin met airtrampoline. Maar er is nog veel meer leuks te doen. 

Gezellig samenkomen in de kantine

Wat Camping Jacobus Hoeve zo'n gezellige camping maakt, is de kantine met recreatieruimte. In de kantine kunnen alle campinggasten samenkomen om gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten. En de kantine is ook te huren voor een feestje. Dus ook als u iets te vieren heeft, kunt u op onze camping Garderen terecht.

Camping Garderen Kantine

Uw verblijf op onze camping Garderen 

Wilt u gezellig komen kamperen, een huisje huren of een overnachting voor uw doorreis boeken? Wat u ook kiest, u bent van harte welkom op de Jacobus Hoeve.

Luxe trekkershut voor uw doorreis of wandelvakantie

Na een lange dag in de auto wilt u natuurlijk goed kunnen uitreizen. Speciaal voor vakantiegangers op doorreis hebben wij luxe trekkershutten. Hier kunt u een of meerdere nachten in slapen. 

Onze luxe trekkershutten op de Veluwe zijn ook erg geschikt als verblijf tijdens uw wandel- of fietsvakantie door dit mooie gebied. 

Elke trekkershut heeft vloerverwarming en een internetverbinding. Aan luxe zal het u dus zeker niet ontbreken. Verder vindt u hier een keukentje, een woonkamer met televisie en een slaapkamer met stapelbed en tweepersoonsbed. Er is helaas geen badkamer, maar het sanitaire gebouw is heel dichtbij.

Boek uw luxe trekkershut

Camping Garderen Veluwe

Of vier uw vakantie bij ons

Natuurlijk is de Veluwe niet alleen een geschikte plek voor een pauze tijdens uw lange reis, maar ook een prachtige vakantiebestemming. Op onze camping in Garderen kunt u zowel komen kamperen als een huisje huren.

Bekijk de kampeermogelijkheden

En ontdek onze vakantiehuisjes voor 2 tot 6 personen

De omgeving van camping Jacobus Hoeve

De omgeving van Camping Jacobus Hoeve in Garderen heeft een heleboel leuks te bieden. Zo kunt u uitstekend fietsen in de omgeving. Lekker over de Veluwe met de fiets (die u op de camping kunt huren) is een ideaal beeld voor veel vakantiegangers. Ook leuk is een bezoekje aan het openluchtmuseum in Arnhem. hier ontddekt u hoe mensen vroeger leefden. Erg interessant!

Activiteiten voor kinderen

Ook als u met kinderen op vakantie bent kunt u heel veel leuks doen rondom onze minicamping Veluwe. Breng een bezoekje aan het Dolfinarium, zoek de spanning op in Walibi Holland of ga naar de koningin Julianatoren. Al deze uitstapjes behoren tot de mogelijkheden. U hoeft zich dus niet te vervelen tijdens de vakantie!

Ook op de Camping zelf zijn er talloze activiteiten voor kindernen. In de sporthal kunnen de kinderen gezellig met elkaar zaalvoetballen, korfballen, volleyballen, tafeltennissen, basketballen en is judo of karate ook mogelijk! Zo worden er ook zaalvoetbalcompetities gehouden. 

Boek nu op camping Garderen

Wilt u niets missen van alle gezelligheid en leuke activiteiten op Camping Jacobus Hoeve? Bekijk dan nu welke kampeermogelijkheden, huurmogelijkheden en koopmogelijkheden de camping aanbiedt. Weet u al welke kampeerplek of huuraccommodatie u wilt reserveren?

Boek nu een kampeerplaats of huuraccommodatie