Camping Veluwe 2021 boeken

Ook in 2021 kunt u uiteraard genieten van uw vakantie bij Camping Jacobus Hoeve. Binnenkort kunt u boeken voor Camping Veluwe 2021. Wilt u alvast uw komst vastzetten en verzekerd zijn van een kampeerplaats of accommodatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen er vervolgens voor dat u verzekerd ben van een plek in 2021 op onze camping. 

Contact 

Kamperen op de Veluwe 2021

Tijdens uw kampeervakantie op Camping Jacobus Hoeve heeft u de prachtige natuur als achtertuin, heeft u veel vrijheid en kunt u uiteraard gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn royaal opgezet en maar liefst 120m² groot. Al onze kampeerplaatsen beschikken over water en elektra, vuil- en waterafvoer, televisie-aansluiting en op het hele terrein kunt u gebruikmaken van Wifi. Aangezien u de natuur als achtertuin heeft, is het ook zeker een aanrader, om de mooiste plekjes van de Veluwe wandelend of per fiets te ontdekken. 

Bij Camping Jacobus Hoeve bent u ook van harte welkom met uw camper. Vraag gerust naar de drie speciale verharde camperplaatsen en beleef het echte kampeergevoel bij ons op de camping!

Luxe verblijven  

Gaat u het liefst op vakantie zonder alle kampeerspullen mee hoeven te nemen zoals een tent, slaapzakken en haringen? Dan is een chalet of Tiny House van Camping Jacobus Hoeve zeker iets voor u! In deze accommodaties geniet u uiteraard van meer luxe, maar hoeft u niet meer uw tent op te zetten en afbreken. Hierdoor kunt u langer genieten van uw vakantie, kunt u zonder zorgen de accommodatie verlaten en hoeft u niet meer na te denken of de tweede set haringen wel mee naar huis is gegaan. 

 

Tiny Hosue

Schoolvakanties 2021

Een vakantie plannen gaat het beste als u weet wanneer uw kinderen vakantie hebben. Hier vindt u een duidelijk overzicht van alle schoolvakanties in 2021.

Schoolvakanties begin 2021 en schoolvakanties eind 2021

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!