Camping Veluwe 2022 boeken

Ook in 2022 kunt u uiteraard genieten van uw vakantie bij Camping Jacobus Hoeve. Binnenkort kunt u boeken voor Camping Veluwe 2022. Wilt u alvast uw komst vastzetten en verzekerd zijn van een kampeerplaats of accommodatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen er vervolgens voor dat u verzekerd ben van een plek in 2022 op onze camping. 

Contact 

Camping Veluwe voor 2022 boeken

Tijdens uw kampeervakantie op Camping Jacobus Hoeve heeft u de prachtige natuur als achtertuin, heeft u veel vrijheid en kunt u uiteraard gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn royaal opgezet en maar liefst 120m² groot. Al onze kampeerplaatsen beschikken over water en elektra, vuil- en waterafvoer, televisie-aansluiting en op het hele terrein kunt u gebruikmaken van Wifi. Aangezien u de natuur als achtertuin heeft, is het ook zeker een aanrader, om de mooiste plekjes van de Veluwe wandelend of per fiets te ontdekken. 

Bij Camping Jacobus Hoeve bent u ook van harte welkom met uw camper. Op de speciale camperplaatsen heeft u een eigen stroomvoorziening en wateraansluiting. Vraag gerust naar de drie verharde camperplaatsen en beleef het echte kampeergevoel bij ons op de camping!

Kom kamperen op onze camping Veluwe 2022

Luxe verblijven  

Gaat u het liefst op vakantie zonder alle kampeerspullen mee hoeven te nemen zoals een tent, slaapzakken en haringen? Dan is een chalet of Tiny House van Camping Jacobus Hoeve zeker iets voor u! In deze accommodaties geniet u uiteraard van meer luxe, maar hoeft u niet meer uw tent op te zetten en afbreken. Hierdoor kunt u langer genieten van uw vakantie, kunt u zonder zorgen de accommodatie verlaten en hoeft u niet meer na te denken of de tweede set haringen wel mee naar huis is gegaan. 

 

camping veluwe 2022 boeken

Fiets- of wandelvakantie op de Veluwe?

Ook tijdens uw wandel- of fietsvakantie op de Veluwe kunt u bij Camping Jacobus Hoeve overnachten. Onze luxe trekkershutten zijn ideaal voor uw doorreis, wandel- of fietsvakantie. Hier kunt u een of meerdere nachten goed uitrusten. Bijvoorbeeld in de gezellige woonkamer met televisie of op het terrasje. Tijdens uw fiets- of wandelvakantie hoeft u eens niet op een gasstelletje te koken, want onze trekkershutten hebben gewoon een fornuis.

En slapen? Dat doet u in het tweepersoonsbed of stapelbed. Zo kunt u met 2 tot 4 personen heerlijk overnachten.

Boek uw luxe trekkershut