Kamperen op de Veluwe

Altijd al willen kamperen op de prachtige Veluwe? Wacht niet langer! Tussen de bossen, weilanden en heidevelden ligt camping Jacobus Hoeve. Of u alleen wilt overnachten of heerlijk een paar weken vakantie wilt vieren, het kan allemaal! Voor zowel jong als oud is camping Jacobus Hoeve de ideale plek. Kom gezellig kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe

Camping Jacobus Hoeve is een fijne plek voor als u wilt kamperen op de Veluwe. Van kampeerplaatsen tot aan chalets die verhuurd worden, bij camping Jacobus Hoeve is alles mogelijk! Verder worden er ook Tiny Houses verhuurd, is er een groot chaletpark met riante jaarplaatsen, is er WiFi op de hele camping en is de camping de ideale startlocatie om allemaal activiteiten te ondernemen. Uiteraard zijn er ook op de camping zelf genoeg activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld naar de gloednieuwe speeltuin met een airtrampoline! 

Kom nu kamperen op de Veluwe

Faciliteiten camping Jacobus Hoeve

Camping Jacobus Hoeve beschikt over moderne faciliteiten om uw vakantie tot een succes te maken. Zo zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. De toiletgebouwen zijn verwarmd en hebben een babybad en aankleedtafel. Daarnaast is het mogelijk om zittend te douchen. Zo kan iedereen, ook de minder validen, terecht op onze camping bij de Veluwe. Ook is er een wasserette aanwezig op de camping.
Camping Jacobus Hoeve beschikt ook over een kantine en recreatieruimte. Kom heerlijk genieten van een bak koffie of een snack! Heeft u een feestje? De kantine is hiervoor uitermate geschikt met ruimte voor 80 personen. Jacobus Hoeve heeft ook een eigen fietsverhuur en stalling voor bijvoorbeeld uw camper. Hier kunt u uw camper het hele jaar stallen. Kom kamperen op de Veluwe!

Accommodaties

Camping Jacobus Hoeve heeft verschillende accommodaties beschikbaar voor haar gasten. Zo zijn er kampeerplaatsen, camperplaatsen en seizoensplaatsen beschikbaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een chalet of een Tiny House te huren zolang als u op onze camping verblijft. Is uw verblijf goed bevallen? Overweeg om een chalet te kopen.

Boek nu uw vakantie op camping Jacobus Hoeve

Tiny House

Camping Jacobus Hoeve

Ontdek de Veluwe 

Wanneer u komt kamperen op de Veluwe is er van alles te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het Openluchtmuseum in Arnhem, of ga langs bij Paleis 't Loo. Een bezoek aan de Veluwe kan natuurlijk niet ontbreken wanneer uw camping op de grens van Nationaal Park Hoge Veluwe ligt. De natuur hier is overweldigend. Ga al fietsend of wandelend op ontdekkingstocht door de prachtige Veluwe. Vergeet vooral niet uw fotocamera mee te nemen!

Met kinderen kamperen op de Veluwe

Wanneer u komt kamperen op de Veluwe hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kinderen zich zullen vervelen. Terwijl u op het terras geniet van uw koffie vermaken de kinderen zich in de speeltuin met airtrampoline en waterspeeltuin. Dagje uit met de kinderen buiten de camping? Ook hier zijn genoeg mogelijkheden voor. Bezoek bijvoorbeeld de Apenheul of meerdere dieren in Burger Zoo Arnhem. Genieten van het mooie weer? Neem een heerlijke stranddag bij Recreatiegebied Zeumeren. Er is genoeg te beleven voor de kinderen wanneer u komt kamperen op de Veluwe.

Bekijk alle uitjes in de buurt van camping Jacobus Hoeve

Bezoek de leukste steden in de buurt

Heeft u behoefte aan een dag shoppen? Of wilt u de culturele provincie ontdekken? Overweeg om een dagje naar de volgende plaatsen te gaan:

Apeldoorn- 24 minuten rijden
Amersfoort- 29 minuten rijden
Deventer- 34 minuten rijden
Arnhem- 37 minuten rijden
Utrecht- 42 minuten rijden