Minicamping Veluwe

Tijdens uw vakantie op de Veluwe wilt u ontspannen kunnen genieten van de natuur en de omgeving. Geen drukte van een grote camping, maar kamperen in alle rust. Onze minicamping bevindt zich middenin het prachtige natuurgebied De Veluwe vlakbij het gemoedelijke dorpje Stroe.

Natuurcamping

Camping Jacobus Hoeve is een populaire vakantiebestemming bij natuurliefhebbers. De prachtige omgeving biedt ieder seizoen iets unieks. Van mooie herfstkleuren tot de kleurrijke lentebloei. Vanaf onze minicamping op de Veluwe kunt u zo de variërende natuur in lopen of fietsen. Ideaal wanneer u een wandel- of fietsliefhebber bent. U kunt dan ook goed vanaf onze natuurcamping Veluwe de omgeving ontdekken. Ontdek de verschillende bossen, heide en landschappen.

Vakantie op de Veluwe

Tijdens uw vakantie op de Veluwe kunt u heerlijk tot rust komen in de natuur. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten te beleven en uitjes te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Paleis ’t Loo of ga naar Het Aardhuis. Gaat u met kinderen op vakantie naar de Veluwe? Ook met de kinderen is er van alles te doen. In de omgeving van onze camping in Gelderland kunt u naar het Dolfinarium, Walibi World, Burgers’ Zoo of bijvoorbeeld de Apenheul.

Minicamping Veluwe

Op onze minicamping op de Veluwe vinden we rust en ontspanning erg belangrijk. Op onze gastvrije camping op de Veluwe kunt u dan ook volop van uw vakantie genieten. De omgeving kunt u gemakkelijk ontdekken dankzij onze fietsverhuur. Daarnaast heeft onze camping ook een kantine, sporthal en recreatieruimte. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op de speeltuin met airtrampoline.

Reserveer uw plekje

Minicamping Veluwe

Kamperen Veluwe

Wilt u in alle rust kamperen? Dan zit u goed op de Veluwe. Hier geniet u optimaal van de natuur in alle rust en ruimte. Onze ruime kampeerplekken van 120 m² zijn dan ook voorzien van veel groen. Iedere ochtend wordt u wakker middenin de natuur. De uitgestrekte bossen van de Veluwe liggen aan uw voeten. U zit hier helemaal goed tijdens uw vakantie op de Veluwe. Van caravan tot vouwwagen tot tent of camper, u bent op onze camping altijd welkom.

Kampeerplaatsen

Verhuuraccommodaties

Gaat u niet met de caravan of tent op vakantie, maar wilt u wel genieten van het ultieme kampeergevoel? Verblijf in één van onze comfortabele verblijfsaccommodatie. Bijvoorbeeld de sfeervolle bungalowtent voor 4 personen. Of verblijft u liever nog comfortabeler in onze chalet voor 2-6 personen? Ook kunt u in alle luxe verblijven in ons Tiny House.

Verblijfaccommodaties