Corona COVID-19 virus update 28-04-2021

Geplaatst: 28-04-2021

Algemene informatie

Op deze pagina informeren wij u over de situatie op onze camping m.b.t. het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen.

Onze camping is geopend, doch kunnen er bij bepaalde faciliteiten beperkingen gelden. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeente die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus en noodzakelijke maatregelen. Daarnaast dragen we, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze camping. U loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting op onze camping.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op de overheidswebsite: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19
Voor reizigers vanuit het buitenland is er een extra overheidswebsite: https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/checklist
Informatiepagina van branchevereniging HISWA-RECRON, waarbij wij aangesloten zijn, voor recreanten: https://www.hiswarecron.nl/voor-jouw-veiligheid

Ook voor boekingen in het seizoen 2021 gelden de algemene annuleringsvoorwaarden (HISWA-RECRON).

Huidige gedragsregels

De algemene gedragsregels die voor iedereen gelden, zoals het houden van 1,5m afstand en de maximale groepsgrootte van 2 personen, zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels. Het niet naleven van de regels en maatregelen kan leiden tot verwijdering van het campingterrein.

Huidige maatregelen

Mede door (nieuwe) overheidsmaatregelen en -voorschriften, zijn momenteel onderstaande maatregelen van kracht op onze camping. Het is mogelijk dat deze periode wordt verlengd door de overheid, of dat er aanvullende of juist minder maatregelen zullen komen. 

  • Bij verschillende gebouwen en voorzieningen gelden maatregelen, zoals een maximum aantal bezoekers. Deze maatregelen staan vermeld op de respectievelijke gebouwen.
  • Ons restaurant is geopend voor afhalen, volgens openingstijden.
  • De speeltuin is in ieder geval geopend. 
  • Campinggasten mogen bezoekers ontvangen van buitenaf. Hierbij dienen uitdrukkelijk maatregelen in acht te worden genomen: Er zijn slechts éénmaal per dag maximaal 2 bezoeker toegestaan en alleen als er altijd 1,5m afstand kan worden gehouden. (Exclusief kinderen t/m 12 jaar.)
  • Draag alstublieft een mondkapje in de receptie en in de algemene ruimten.
  • Op diverse punten is handdesinfectiemiddel aanwezig.
  • Indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen.
« Nieuwsoverzicht