Natuur en cultuur

Camping Jacobus Hoeve is gelegen in het prachtige natuurgebied De Veluwe. Maak eindloos lange wandel- en fietstochten en ontdek de mooiste plekken... Wat is het hier mooi!

Meer informatie

Actief en sportief

Houdt u van een actieve en sportieve vakantie? In de omgeving van de camping vindt u vele activiteiten die u met uw gezin kunt ondernemen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.

Meer informatie

Met kinderen

Bent u met uw kinderen bij ons op vakantie? Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving is er veel te doen voor het hele gezin. Van pretpark tot dierentuin... Genoeg te beleven!

Meer informatie

De omgeving op Youtube

De omgeving rondom onze camping op de Veluwe is schitterend. Klik op meer informatie en bekijk wat er onder andere te doen is tijdens een vakantie op de Veluwe in de video van Go Barneveld. De omgeving van Stroe wordt in deze video uitgelicht. Tip: Camping Jacobus Hoeve vindt u op minuut 3:35 in de video!

Meer informatie

Eten en drinken op de Veluwe

Rondom onze camping op de Veluwe zijn ontzettend veel leuke restaurants te vinden. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar uiteraard ook gezellig een drankje doen op het terras na een heerlijke wandeling of fietstocht door Gelderland. 

Meer informatie