Omgeving overzicht

Fietsen

De omgeving van de camping is het beste te ontdekken per fiets. Fiets door het prachtige landschap van de Veluwe, door pittoreske dorpjes en stop even op een gezellig terrasje voor een hapje en/of drankje... Heerlijk!

Ontdek de verschillende fietsroutes op de Veluwe. We hebben een aantal routes voor u op een rijtje gezet:

Veluwse Hanzestedenroute [54 km]

Fiets langs het water naar de prachtige Vestingsteden Elburg en Harderwijk. Ook geniet u van prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Bekijk de fietsroute.

Middelpunt van Nederland [37 km]

Fiets door de bossen naar het middelpunt van Nederland. U komt langs verschillende bezienswaardigheden zoals de Celtic Fields en uitkijktoren de Koepel. Bekijk de fietsroute.

Landgoederen en kastelen in Midden-Nederland [52 km]

Fiets langs prachtige landgoederen, kastelen en historische plekken. Het prachtige Kasteel Doorwerth alleen al is een bezoek waard. Bekijk de fietsroute.

Wildroute [54 km]

Wanneer u graag wilde dieren spot tijdens uw fietstocht, is deze route iets voor u! Fiets door de bossen en kom oog in oog te staan met zwijnen, herten, reeën en vossen. Bekijk de fietsroute.

Watermolens op de Veluwe [40,4 km]

Ontdek de historische watermolens op de Veluwe tijdens deze mooie fietsroute door Nationaal Park de Veluwezoom! Bekijk de fietsroute.