Seizoenplaats camping Veluwe

Wilt u een heel seizoen genieten van uw eigen vaste plekje op de Veluwe? Op Camping Jacobus Hoeve bent u van harte welkom als seizoensgast. Boek een seizoenplaats van eind maart tot eind oktober.

Prachtige seizoenplaats camping Veluwe

Camping Jacobus Hoeve biedt u een prachtige seizoenplaats aan. Geniet van de ruime kampeerplaatsen met de Veluwe als achtertuin. Vanaf uw vaste plek wandelt en fietst u zo de groene natuur in.

Vakantie op de Veluwe

Tijdens uw vakantie op de Veluwe kunt u helemaal tot rust komen, maar ook veel leuke uitstapjes doen. In de omgeving van onze camping vindt u alles voor uw ultieme vakantie. Tijdens het verblijf op uw seizoenplaats kunt u vele lange wandelingen en mooie fietstochten doen. Ontdek de natuurgebieden, bossen en weiden waar u de kans heeft om wilde dieren tegen te komen. Of bezoek één van de leuke steden en dorpen in de omgeving. Een dagje uit naar Apeldoorn, Arnhem of Veenendaal is zeer aan te raden. Ook tijdens een lang verblijf op onze camping hoeft u zich geen moment te vervelen.

Faciliteiten camping Jacobus Hoeve

Niet alleen in de omgeving is genoeg te doen, ook op onze camping geniet u van verschillende faciliteiten. Zo kunt u tijdens uw vakantie op de Veluwe ook fietsen bij ons huren. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in onze speeltuin met wateractiviteiten en met een airtrampoline. Deze speeltuin grenst aan het terras van onze kantine. Ideaal wanneer u lekker een drankje doet op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de waterspeeltuin. Daarnaast kunt u uw energie kwijt in de sporthal. Hier kunt u verschillende sporten beoefenen zoals zaalvoetbal, korfbal en volleybal. Ideaal wanneer u houdt van een sportieve vakantie.

De sanitaire voorzieningen op de camping zijn voorzien van alle comfort. Een modern toiletgebouw met de mogelijkheid om zittend te douchen. Ook kunt u tijdens uw vakantie kleren wassen in de wasserette.

Ruime seizoenplaats boeken

Voor de seizoenplaatsen hebben we de mooiste plekjes op de camping geselecteerd. Gelegen in een bosrijke omgeving en voorzien van alle comfort. Hier kunt u met uw eigen caravan of tent het hele seizoen genieten van uw vakantie op de Veluwe. Wilt u graag zelf een plekje uitkiezen die helemaal voldoet aan uw wensen voor een fijne vakantie? Dat kan! We maken dan een afspraak waarbij u zelf uw seizoenplaats op onze camping kunt uitzoeken.

Een seizoensplek kunt u boeken door contact met ons op te nemen!

Neem contact op!

Voorzieningen seizoenplaatsen

 De seizoenplaatsen Camping Veluwe zijn beschikken over de volgende voorzieningen:

  • Water en elektra
  • Vuil- en waterafvoer
  • Televisie-aansluiting
  • WiFi aanwezig
  • Modern & verwarmd toiletgebouw
  • Wasserette
  • Babybad & aankleedtafel
  • Zittend douchen mogelijk
  • Honden zijn ook welkom

Camping voor jong & oud

Op camping Jacobus Hoeve vinden we het belangrijk dat iedereen welkom is. Voor jong & oud is er genoeg te doen in de omgeving én op de camping. Het is een kleine camping op de Veluwe waar u geniet van ouderwetse gastvrijheid maar wel met moderne voorzieningen. Hierbij is aan iedereen gedacht. Als seniorencamping op de Veluwe is gedacht aan de mogelijkheid om bijvoorbeeld zittend te douchen. Daarnaast kunt u genieten van rust en ruimte. Maar ook voor kleine kinderen is het een leuke vakantiebestemming met een waterspeeltuin, trampoline en leuke uitjes in de omgeving. Ouders kunnen hun baby goed verschonen in onze sanitair gebouw.

Ook voor 50-plussers is een seizoensplek op camping Veluwe een mooie mogelijkheid. Geniet van een heerlijke seizoenplaats waar u ieder weekend op terug kunt vallen. Geniet van de mogelijkheden en de prachtige natuur. Jong en oud vindt dit de ideale oplossing tijdens de weekenden en vrije dagen. 

Boek uw seizoenplaats camping Veluwe!