Seniorencamping

Bent u op zoek naar een seniorencamping middenin de prachtige natuur van de Veluwe? Ontdek dan Camping Jacobus Hoeve. Een camping met rust, ruimte en natuur, maar ook veel gezelligheid en dichtbij plaatsen als Apeldoorn en Arnhem. Kortom, op de Jacobus Hoeve is plek voor iedereen! Zeker buiten de vakanties om wordt onze camping veel door senioren bezocht die met veel plezier hun vakantie op de Jacobus Hoeve vieren.

Gastvrije seniorencamping op de Veluwe

Camping Jacobus Hoeve is een moderne camping met ouderwetse gastvrijheid. U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper op onze ruime kampeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook verblijven in onze verhuuraccommodaties. Onze camping in Gelderland ligt middenin de uitgestrekte Veluwse bossen. Hier kunt u helemaal tot rust komen. In de nabije omgeving van onze camping kunt u er ook gemakkelijk een dagje op uit.

Wandelen en fietsen op de Veluwe

Houdt u van mooie wandelingen en lange fietstochten? Dan is onze camping op de Veluwe zeer geschikt. Vanaf onze camping kunt u natuurgebied De Veluwe ontdekken. Er zijn eindeloos veel wandel- en fietstochten te maken. U ontdekt zo de mooiste plekken op de Veluwe. De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is schitterend. Hier vindt u gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen.

De omgeving

Naast wandelen en fietsen kunt u ook golfen op Golfbaan Edda Huzid. Deze golfbaan kent vele uitdagingen met verschillende obstakels. Het glooiende landschap rondom de golfbaan is perfect voor een ontspannend potje golfen. Daarnaast kunt u ook een dagje uit naar Paleis ’t Loo, dierenparken, het Openluchtmuseum Arnhem en u kunt winkelen. Het is dan ook een ideale camping Apeldoorn en omgeving.

Onze seniorencamping Veluwe

Camping Jacobus Hoeve is een aangename seniorencamping waar u alle voorzieningen kunt vinden. Op onze natuurcamping Veluwe kunt u fietsen huren voor prachtige fietstochten in de Veluwe. Daarnaast is er een sporthal op onze camping en een Grand Café voor een gezellig hapje en drankje. Onze sanitaire voorzieningen zijn modern en comfortabel.

Seniorencamping

Kamperen op de Veluwe

Gaat u graag kamperen op een seniorencamping op de Veluwe? Met uw eigen tent, caravan of camper kunt u terecht op onze kampeerplaatsen en camperplaatsen. Deze ruime plekken van 120 m² hebben alle benodigdheden. Ook kunt u terecht op onze camperplaatsen. Wilt u al op Vakantie Veluwe 2019?

Verblijven in een Tiny House Veluwe, chalet of bungalowtent

Op Camping Jacobus Hoeve kunt u ook comfortabel verblijven in een chalet, bungalowtent of Tiny House. Onze verblijfsplaatsen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. We hebben ook vele mogelijkheden voor groepen. Daarnaast kunt u op ons chaletpark ook uw tweede huis plaatsen zodat u op vakantie Veluwe kunt gaan wanneer u wilt.

Direct boeken!