Trekkershut Veluwe

Geniet van een heerlijke vakantie in een Trekkershut Veluwe. Alle luxe die u verwacht van een trekkershut Veluwe met de prachtige omgeving. Ontdek wat de Veluwe u kan bieden tijdens uw vakantie op onze natuurcamping op de Veluwe.

Boek uw trekkershut Veluwe

Geniet van een leuke en luxe accommodatie op de Veluwe. De trekkershut “luxe Tiny House” is ideaal voor een gezin dat graag rondreist door het land. De unieke trekkershut op de Veluwe heeft één tweepersoonsbed en een stapelbed, waardoor er vier gasten kunnen overnachten. De keuken is van alle gemakken voorzien en in de avonden kun je op de bank genieten van een Tv-programma. Voor de douche moet je wel naar een ander gebouw, maar een toilet zit wel in de trekkershut Veluwe. Het is een kleine luxe woning en ideaal voor als je op een fietsvakantie of wandelvakantie bent. Natuurlijk is het ook ideaal voor vakantiegangers met een kleine auto, want je hoeft vrijwel alleen kleding en handdoeken mee te nemen!

Zoekt u toch een groter huisje dan onze trekkershut Veluwe? Voor zes personen zijn er chalets met 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Dit chalet heeft een badkamer met toilet, douche en wastafel. Verder is het huisje voorzien van dezelfde faciliteiten als de trekkershut Veluwe.

Boek nu

Toch liever kamperen op de Veluwe?

Huur geen trekkershut Veluwe en ga heerlijk kamperen op de natuurcamping op de Veluwe en geniet van de natuur en de kleinschaligheid van onze minicamping. De ruime kampeerplaatsen van 120m² zorgen voor een comfortabele kampeer ervaring op de Veluwe. U heeft een eigen waterkraan en een tv-aansluiting op iedere plaats. Geniet van het kamperen Veluwe op een luxe manier. Wilt u geen trekkershut Veluwe, maar komt u liever met de camper? Boek dan één van de luxe en verharde camperplaatsen. U komt met uw camper terecht op een schitterende, groene plek op de camping. Tevens heeft u de beschikking over een water- en elektra-aansluiting. Ontdek vanaf uw camperplaats gemakkelijk de Veluwe.

Ga kamperen op de Veluwe!

Faciliteiten

Wanneer u een trekkershut Veluwe huurt kunt u gebruik maken van luxe faciliteiten. Zo zijn er op de camping prachtige sanitaire voorzieningenDe toiletgebouwen zijn verwarmd en hebben een babybad en aankleedtafel. Tevens zijn alle douchecabines geschikt om zittend te douchen. Ideaal voor als u minder goed ter been bent.

Bent u op wandel- of fietslvakantie in uw trekkershut Veluwe en wilt u een fiets huren? Huur dan een fiets bij onze eigen fietsenverhuur. U kunt al voor één dag een fiets huren. Dus de dag daarna kunt u lekker wandelen op de prachtige wandelroutes.

Daarnaast hebben we ook een gezellige kantine en recreatieruimte waar u kunt genieten van een lekkere kop koffie en een lekkere snack. Ook kunt u hier een feestje houden of u kunt in een trekkershut Veluwe overnachten nadat u een leuk feest hebt gehad.

Op de minicamping is een leuke speeltuin met airtrampoline, een klimtoren en een hele leuke waterspeeltuin waar kinderen heerlijk kunnen kliederen met water. De speeltuin is zichtbaar vanaf het terras zodat ouders kunnen genieten van een kop koffie terwijl ze de kinderen in de gaten kunnen houden.

trekkershut Veluwe

Overige accommodaties

Naast een trekkershut Veluwe zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden voor een aangenaam verblijf op Camping Jacobushoeve. Zo kunt u ook een chalet huren voor 2 tot 6 personen huren. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie. Zo heeft u de beschikking over een zit- en eethoek met televisie, een compleet ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. U kunt er ook voor kiezen om een Tiny House te huren. Het is een compacte, maar luxe accommodatie op de camping. De Tiny House is geschikt voor 4 personen en is voorzien van een slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed, een volledig ingerichte keuken, een woonkamer en vloerverwarming. 

Ga op pad op de Veluwe

U wordt wakker in uw trekkershut Veluwe en u geniet direct van de prachtige natuur van de Veluwe. Daarna gaat u op pad naar Nationaal Park Hoge Veluwe. Hier kunt u genieten van de herten, de wilde zwijnen, moeflons en alle andere dieren die er leven.

In Garderen is een zandsculpturen festijn in een beeldentuin. Dit uitje is zeker de moeite waard, want de exposities lopen elk seizoen uiteen van een oorlogsexpositie tot een feest expositie. Kijk je ogen uit bij alle sculpturen en wordt verrast door de mogelijkheden met zand.

Een ander ideaal uitje is het Openluchtmuseum in Arnhem. Hier leert jong en oud over het leven van vroeger op een interactieve manier. Zo kunnen er leuke spellen gespeeld worden, kunt u leren schrijven met een veer en u ziet hoe er vroeger papier gemaakt werd.

Natuurlijk kunnen kinderen een bezoekje aan de Julianatoren niet missen als u in een trekkershut Veluwe bent. Geniet van meer dan 60 verschillende attracties waar de kinderen hun energie wel kwijtraken. Door op de foto te gaan met Jul & Julia is de hele dag compleet.

Boek uw trekkershut Veluwe