Trekkershut Veluwe

Geniet van een heerlijke vakantie in een Trekkershut Veluwe. Alle luxe die u verwacht van een trekkershut met de prachtige omgeving van de Veluwe. Ontdek wat de Veluwe u kan bieden tijdens uw vakantie.

Boek uw trekkershut Veluwe

Geniet van een leuke en luxe accommodatie op de Veluwe. De trekkershut “luxe Tiny House” is ideaal voor een gezin dat graag rondreist door het land. Het unieke huisje heeft één tweepersoonsbed en een stapelbed, waardoor er vier gasten kunnen overnachten. De keuken is van alle gemakken voorzien en in de avonden kun je op de bank genieten van een Tv-programma. Voor de douche moet je wel naar een ander gebouw, maar een toilet zit wel in de trekkershut Veluwe.  Het is een kleine luxe woning en ideaal voor als je op een fietsvakantie of wandelvakantie bent. Natuurlijk is het ook ideaal voor vakantiegangers met een kleine auto, want je hoeft vrijwel alleen kleding en handdoeken mee te nemen!

Zoekt u toch een groter huisje dan onze trekkershut Veluwe? Voor zes personen zijn er chalets met 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Dit chalet heeft een badkamer met toilet, douche en wastafel. Verder is het huisje voorzien van dezelfde faciliteiten als de trekkershut Veluwe.

Boek nu

Toch liever kamperen op de Veluwe?

Kom genieten van een heerlijk kamperen Veluwe en geniet van de natuur en de kleinschaligheid van onze minicamping. De ruime kampeerplaatsen van 120m² zorgen voor een comfortabele kampeer ervaring op de Veluwe. U heeft een eigen waterkraan en een tv-aansluiting op iedere plaats. Geniet van het kamperen Veluwe op een luxe manier.

Ga kamperen op de Veluwe!

Faciliteiten

Bent u op wandelvakantie in uw trekkershut Veluwe en heeft u de behoefte op de prachtige natuur op de fiets te ontdekken? Huur dan een fiets bij onze eigen fietsenverhuur. U kunt al voor één dag een fiets huren. Dus de dag daarna kunt u weer lekker verder wandelen.

Daarnaast hebben we ook een gezellige kantine en recreatieruimte waar u kunt genieten van een lekkere kop koffie en een lekkere snack. Ook kunt u hier een feestje houden of u kunt in een trekkershut Veluwe overnachten nadat u een leuk feest hebt gehad.

Op de minicamping is een leuke speeltuin met luchtkussen, een klimtoren en een hele leuke waterspeeltuin, waar kinderen heerlijk kunnen kliederen met water. De speeltuin is zichtbaar vanaf het terras, zodat ouders kunnen genieten van een kop koffie terwijl ze de kinderen in de gaten kunnen houden.

Een unieke faciliteit is onze sporthal, deze kunt u uiteraard huren voor eigen gebruik. Zo kunt u met uw gezin of uw team een heerlijk avondje sporten in de sporthal. Zo wordt uw vakantie in de trekkershut Veluwe een unieke ervaring.

trekkershut Veluwe

 

Ga op pad op de Veluwe

U wordt wakker in uw trekkershut Veluwe en u geniet direct van de prachtige natuur van de Veluwe. Daarna gaat u op pad naar Nationaal Park Hoge Veluwe. Hier kunt u genieten van de herten, de wilde zwijnen, moeflons en alle andere dieren die er leven.

In Garderen is een zandsculpturen festijn in een beeldentuin. Dit uitje is zeker de moeite waard, want de exposities lopen elk seizoen uiteen van een oorlogsexpositie tot een feest expositie. Kijk je ogen uit bij alle sculpturen en wordt verrast door de mogelijkheden met zand.

Een ander ideaal uitje is het openluchtmuseum in Arnhem. Hier leert jong en oud over het leven van vroeger op een interactieve manier. Zo kunnen er leuke spellen gespeeld worden, kunt u leren schrijven met een veer en u ziet hoe er vroeger papier gemaakt werd.

Natuurlijk kunnen kinderen een bezoekje aan de Julianatoren niet missen als u op de Veluwe bent. Geniet van meer dan 60 verschillende attracties waar de kinderen hun energie wel kwijtraken. Door op de foto te gaan met Jul & Julia is de hele dag compleet.

Boek uw trekkershut Veluwe