« Terug naar overzicht

Chalet (kavel D1)

Deze mooie challet - stacaravan staat op een huurkavel met een grondoppervlakte van 150 vierkante meter. De huur voor de kavel is betaald tot eind van het seizoen.

Het is een goed onderhouden, en volledig ingerichte challet- stacaravan en ziet er erg goed uit.

In de tuin staat een blokhut met een extra combinatie oven, vriezer, koelkast, frituurpan en een magnettron. Naast de gezellige ruime tuin staat er ook een tuinset met tuinstoelen incl. kussens tafel en een parasol. Heerlijk om even echt te genieten!

De woonkamer biedt een gezellige zitplek met 3 stoelen en een salontafel, en een kast met tv. Overal ligt er laminaat op de vloer.

De keuken ziet er nog erg mooi uit, en is voorzien van een koelkast en kleine vriezer. Ook het servies staat erin met verschillende soorten glazen, borden en bestek.  De keuken is voorzien van een eethoek met tafel en 4 stoelen.

Ook is er een gashaard aanwezig voor de koude winterdagen!

De badkamer is voorzien van een douche met douchegordijn, toilet en wastafel met spiegel.

Er is 1 slaapkamer aanwezig voor 2 personen met z.g.a.n. matrassen, kussens en dekbed. Een mooie, grote kledingkast en een wat kleinere kast naast het bed.

De ramen zijn voorzien van dubbelglas. Of te wel: een fijne, mooie plek om even heerlijk tot rust te komen en te genieten!

Prijs: Verkocht

Informatie aanvragen »