Te koop op de Jacobushoeve

 

Altijd al uw eigen accommodatie willen hebben met een prachtige ligging midden op de Veluwe? Dat kan! Op Camping Jacobus Hoeve kunt u een stacaravan of chalet tot een grootte van 50m² plaatsen. Zo heeft u het hele jaar uw eigen prachtige plekje op de Veluwe waar u samen of met het hele gezin kunt genieten.

Ruim aanbod van jaarplaatsen

Camping Jacobus Hoeve heeft een groot aantal jaarplaatsen tot haar beschikking (het houden van honden en permanente bewoning is niet toegestaan). Deze jaarplaatsen variëren in grootte van 100 tot maar liefst 300m² en zijn van alle moderne gemakken voorzien:

  • Water en elektra
  • Rioolafvoer
  • Centrale antenne-installatie en eventueel aardgas
  • U beschikt ook over Wifi

Het goed verzorgde terrein heeft moderne en verwarmde toiletgebouwen, een wasserette, een gezellige Grand Cafe en een kinderspeelplaats.

 

Verantwoord

Camping Jacobus Hoeve is zuinig op haar leefomgeving. Het afval kunt u dan ook op een aparte plek op de camping milieubewust in gescheiden containers kwijt.

Kennismaking

Wilt u kennismaken met ons familiebedrijf en de sfeer proeven? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij leiden u graag rond en gaan gezamenlijk op zoek naar een geschikte jaarplaats voor u! De tarieven zijn op aanvraag.

Caravans te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan óf een in goede staat verkerende gebruikte stacaravan? Kijk bij het aanbod wat wij voor u in de verkoop hebben.

Bekijk verkoopaanbod