Omgeving overzicht

Met kinderen

Bent u met uw kinderen bij ons op vakantie? Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving is er veel te beleven voor het hele gezin. Van pretpark tot dierentuin... Wat kiest u?

Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet:

Recreatiegebied Zeumeren

Recreatiegebied Zeumeren biedt voor ieder wat wils! Zwemmers en zongenieters kunnen terecht op verschillende zandstrandjes. Hier zijn zowel voor jonge kinderen als de jeugd talrijke leuke speeltoestellen, waardoor Zeumeren een echt speelstrand is.

Attractiepark Koningin Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Dolfinarium Harderwijk

Dolfijnen, bruinvissen, zeehonden, walrussen... Wist je dat dolfijnen hun borstvinnen gebruiken om mee te sturen? Deze en nog meer leuke speelkameraadjes vind je bij het Dolfinarium!

Walibi World

De Goliath, Robin Hood, Condor, Speed of Sound... Gaat u de uitdaging aan? Voor een dagje spanning en plezier voor het hele gezin bent u bij Walibi World aan het juiste adres!

Burgers' Zoo

Bij binnenkomst in Burgers’ Zoo start uw reis in het parkdeel bij de pinguïns. Loopt u verder het park in dan loopt u langs de olifanten, stokstaartjes, bosrendieren richting de vogelafdeling. Bij de mensapen in het parkdeel vindt u gorilla’s en chimpansees. Kom ook langs en bewonder deze prachtige en bijzondere dieren.

De Apenheul

Voor een uniek dagje uit ga je naar Apenheul. In het groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! Spot jij ze allemaal?

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren die voor leven in de brouwerij zorgen. Hier klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren via de Klim Alles-route. Vaar met je fietsboot langs giraffen en zebra’s, loop tussen maraboes in SnavelRijk en ontdek levensgrote dino’s in het DinoPark. Het meest speelse DierenPark ontdek je in Amersfoort!