Camperplaatsen

Gaat u met de camper op vakantie dan heeft u de tijd aan u zelf en bepaalt u natuurlijk zelf waar en hoe lang u op één plek verblijft. Op de Jacobus Hoeve bent u ook met uw camper van harte welkom of dat nu voor één nacht is of voor een langere periode.

Speciale camperplaatsen

Op onze camping bieden wij drie speciale verharde camperplaatsen aan. Deze camperplaatsen bevinden zich op de camping in de buurt van alle voorzieningen en faciliteiten. De ruime camperplaatsen liggen midden in de groene omgeving van de camping en zijn voorzien van verharding. Verblijven op de camperplaatsen van Camping Jacobus Hoeve betekent de prachtige natuur van de Veluwe binnen handbereik. 

Verblijf op de Veluwe

U kunt met uw camper of kampeerauto op deze camperplaatsen aankomen na 14.00 uur en vertrekken voor 12.00 uur de volgende dag. U beschikt op deze camperplaatsen over een eigen water- en elektra-aansluiting. Ook kunt u uw eigen tank legen en vullen. Blijf gerust meerdere nachten! Zo kunt u de schitterende omgeving in alle rust ontdekken én genieten van de gastvrijheid van deze gezellige camping.

Online boeken

*Tarieven zijn excl. toeristenbelasting.

Camperplaats in Gelderland