Kampeerplaatsen

Beleef het ultieme kamperen op de Veluwe. Een kampeerplaats op Camping Jacobus Hoeve betekent vrijheid, comfort en de prachtige natuur van de Veluwe als uw achtertuin!

Ruime kampeerplaatsen op de Veluwe

Onze toerplaatsen zijn royaal opgezet en maar liefst ca. 120 m² groot. Om uw kampeervakantie bij álle weersomstandigheden uiterst comfortabel te maken, is uw plaats voorzien van een bestraat terras. Alle kampeerplaatsen zijn bij ons comfortplaatsen en beschikken over de volgende voorzieningen:

  • Water en elektra
  • Vuil- & waterafvoer
  • Televisie-aansluiting
  • Op het gehele terrein kunt u tegen een gering tarief gebruikmaken van Wifi

Sanitaire voorzieningen

Op de camping is een wasserette waar u snel en makkelijk een wasje kunt draaien. De moderne en verwarmde toiletgebouwen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een babybad en aankleedtafel. Alle douchecabines zijn geschikt om zittend te douchen. Een uitkomst voor onze mindervalide gasten.

Kamperen op de Veluwe

Kampeerplaats op de Veluwe 

Verantwoord kamperen

Camping Jacobus Hoeve is zuinig op haar leefomgeving. Het afval kunt u dan ook op een aparte plek op de camping milieubewust in gescheiden containers kwijt. Er is een aparte stortplaats voor uw chemisch toilet.

Met de hond op vakantie

Natuurlijk mag uw trouwe viervoeter mee op vakantie naar Camping Jacobus Hoeve! Honden zijn in beperkte mate aangelijnd toegestaan.

Camperplaats Veluwe

Komt u met de camper? Geen probleem! Onze camping heeft speciale plaatsen voor campers.

Online boeken