Stalling

Waar parkeert u uw caravan als u niet aan het kamperen bent? In een stalling natuurlijk. Wist u dat u bij ons uw caravan het hele jaar door veilig en voordelig kunt stallen? Bijvoorbeeld in de winter, maar ook in het voorjaar, de zomer en herfst hebben we plek voor uw camping. Regel daarom nu uw caravanstalling op de Veluwe bij de Jacobus Hoeve.

Onze caravanstalling is het hele jaar door open

Zoekt u niet alleen voor de winter, maar voor alle weken waarin u niet kampeert? Dan bent u bij de Jacobus Hoeve aan het juiste adres. In onze voormalige sporthal hebben we namelijk het hele jaar door een caravanstalling geopend. Komt u bijvoorbeeld met Pasen bij ons kamperen? Dan zet u ´s winters uw caravan in de stalling en parkeert u hem daar na Pasen weer. 

Winterstalling caravan of camper

Wanneer u op zoek bent naar een veilige winterstalling voor uw caravan of camper bent u bij Jacobus-Hoeve aan het juiste adres. U kunt uw caravan of camper onbezorgd opslaan bij ons op de Veluwe. Bij ons kunt u de caravan goedkoop en veilig opslaan. We kunnen uw caravan opstallen totdat u deze weer kunt gebruiken in het voorjaar.

Tarieven voor winterstalling

Wij bieden u van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 winterstalling aan voor slechts €175,00. 

Ook hebben wij een binnenstalling voor caravan, camper, vouwwagen, aanhanger of boot.

Prijzen zijn per jaar vanaf €62,50 per strekkende meter.

Contact opnemen