Winterkamperen Veluwe

Winterkamperen VeluweDenkt u bij kamperen niet direct aan de winter? Jammer! Ook in de winter kunt u namelijk goed kamperen. Onder de vallende en gekleurde bladeren kunt u winterkamperen op de Veluwe op onze camping. Misschien kampeert u zelfs in de sneeuw.

Kamperen in de winter

De Veluwe is ieder seizoen prachtig, ook in de winter. De verkleurde natuur van de Veluwe is prachtig voor mooie wandelingen en fietstochten. Na een mooie wandeling, fietstocht of een leuke activiteit komt u terug op onze gezellige camping. Het begint al te schemeren en u warmt op bij ’t kampvuur. Met een boek of gezelschapspelletje aan tafel komt u in uw tent, caravan of accommodatie helemaal tot rust. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie middenin de winter?

Genieten van het buitenleven

In de winter begeven veel mensen zich voornamelijk binnen. Zonde, want het is juist erg lekker om naar buiten te gaan. Vaak is de lucht helder en heeft u weinig regenbuien. Een mooie tijd om te genieten van het buitenleven. Kleedt u warm aan en geniet van een sfeervolle winter in de buitenlucht.  

De omgeving ontdekken in de winter

Ontdek de charme van winterkamperen op de Veluwe op onze minicamping in Lunteren. Camping Jacobus Hoeve ligt midden in Nederland. Vanaf hier ontdekt u de Hoge Veluwe op haar mooist in de winter, of beleeft u verschillende leuke winteractiviteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke kerstmarkt? Of schaatsen in Nijmegen? In Veenendaal kunt u vast Indoor skiën om de skivaardigheden alvast te verbeteren. De omgeving is rustig en dit geeft u alle ruimte om het te ontdekken.

Winterkamperen Veluwe

Winterkamperen is populair! Steeds vaker zien wij dat mensen in de winter ook op vakantie gaan met hun camper of caravan. En dat vinden wij helemaal niet vreemd. Want zeker de Veluwe is een prachtige locatie om in de winter te verblijven. U beleeft de ultieme winterkampeerbeleving bij ons op de camping. Bereidt u goed voor op het winterkamperen en kom gezellig langs!

 

Boek nu uw kampeerplek in de winter