Seizoenplaats Veluwe

Krijgt u geen genoeg van het campingleven, of wilt u zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat? Kies dan voor een seizoenplaats op de Veluwe bij Camping Jacobus Hoeve! Van eind maart tot eind oktober geniet u van uw eigen plekje op de Veluwe, een tweede thuis tijdens bijna alle jaargetijden. Komt u genieten van de ontluikende lente op de Veluwese heide, de zomerhitte ontvluchten bij de rivieren en meertjes en de prachtige herfstkleuren in de bossen? 

Met een bosrijke omgeving, uitstekende faciliteiten en een unieke sfeer, bevat Camping Jacobus Hoeve alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in elk seizoen!

Seizoenplaats op een prachtige camping

Een seizoen lang genieten op de Veluwe, wie wil dat nou niet? Onze royale seizoenplaatsen liggen op een schitterende locatie en bieden genoeg ruimte en rust voor een ontspannende vakantie in de natuur. Wordt 's ochtends wakker van tjilpende vogels en de opkomende zon achter de bomen. Geniet van een lekker ontbijt bij uw caravan, wandelschoenen aan en klaar om de Veluwe wandelend te verkennen. Na een dag vol avontuur is niets zo fijn om terug te keren naar uw vertrouwde seizoenplaats. De sfeer op de camping is uniek in zijn soort, met een oase van rust aan de ene kant, terwijl er ook genoeg gezelligheid te vinden met alle campinggasten die aanwezig zijn.

Reserveer een seizoenplaats

Alle voordelen van uw seizoenplaats op de Veluwe

Vakantie vieren op een seizoenplaats heeft een aantal voordelen. Allereerst kunt u zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat. Een impulsieve vakantie na een drukke werkweek, of een paar daagjes weg in het voorseizoen wanneer het weer opeens meezit. Daarnaast bent u ook altijd verzekerd van hetzelfde plekje, wanneer u ook beslist om te komen. Wat een luxe!

Seizoenplaats Camping Jacobus Hoeve

Faciliteiten Camping Jacobus Hoeve

Faciliteiten voor jong en oud

Bij Camping Jacobus Hoeve is er genoeg te doen en beleven voor iedereen. Of u nu een actieve vakantieganger bent, of iemand die op zoek is naar rust en ontspanning. Met een sporthal op het campingterrein, maakt u van elke vakantie een sportieve vakantie. Zaalvoetbal, korfbal, volleybal en nog veel meer! Voor de kinderen is er bovendien ook nog een speeltuin met airtrampoline. Deze ligt aangrenzend aan het terras, zodat je de kinderen in de gaten kan houden terwijl u geniet van een kopje koffie. Natuurlijk zijn er ook de standaard voorzieningen van hoge kwaliteit, zoals moderne toiletgebouwen die zijn verwarmd en zelfs een wasserette voor vieze kleren.

Bekijk alle faciliteiten

Zoveel te doen en beleven!

Naast de camping zelf, is er ook genoeg te doen in de omgeving. Daarom raden wij u ook zeker aan om deze te ontdekken! Ontmoet de 'big five' van Nederland op de Veluwe, laat je cultureel verrijken in één van de vele musea en kastelen, of maak kennis met het dierenrijk in de dierentuin! Kortom, geen moment te vervelen!

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het reserveren van een seizoenplaats? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om te zorgen dat u helemaal tevreden bent! Wij zien u graag snel op Camping Jacobus Hoeve op de Veluwe!

Contact opnemen