Camperplaats Gelderland

Lekker op vakantie met uw camper in het prachtige Gelderland. Verblijf een paar dagen of een heerlijk weekje op Camping Jacobus Hoeve. Hier geniet u van moderne comfort en ouderwetse gastvrijheid. 

Camperplaatsen 

De camperplaatsen brengen iets unieks met zich mee. U heeft meerdere keuzes om uw perfecte plekje op de camping te zoeken. Op Camping Jacobus Hoeve heeft u de keuze uit maar liefst drie camperplaatsen. Dat is niet het enige, want alle camperplaatsen zijn bij Camping Jacobus Hoeve verhard. Een perfecte plaats op de camping maakt een verblijf net wat leuker.

Daarnaast zijn de plekken natuurlijk ook voorzien van elektra en wateraansluitingen en heeft u de mogelijkheid om uw tank te legen en te vullen. Alle ingrediënten zijn dus bij ons aanwezig om meerdere dagen te overnachten en voor een geslaagde vakantie.

Boek uw camperplaats

Luxe accommodaties

Bij Camping Jacobus Hoeve zijn er verschillende luxe en moderne accommodaties. U kunt een bungalowtent, chalet, stacaravan of een Tiny House huren. Voor de kampeerliefhebbers zijn er ook kampeerplaatsen te huren. Zelfs in de wintermaanden kunt u met uw caravan terecht bij Camping Jacobus Hoeve.

Faciliteiten voor jong & oud

De faciliteiten op Camping Jacobus Hoeve zijn zeker niet mis, want naast de sanitaire voorzieningen, fietsverhuur, kantine en recreatieruimte is er ook een sporthal en een speeltuin met airtrampoline. In de sporthal kunnen de kinderen fit blijven en tegelijkertijd ook samen met hun vriendjes hun favoriete sport beoefenen. 

De toiletgebouwen zijn verwarmd en hebben een babybad en aankleedtafel. Er bevindt zich ook een wasserette waar u uw kleren kunt wassen. Het afval wordt milieubewust gescheiden in containers op de camping. Hier wordt zeker ook aan het milieu gedacht.

Camperplaats Gelderland

Wilt u verzekerd zijn van een plekje met uw camper adviseren wij u een reservering te maken. U kunt echter ook zonder reservering bij ons langsrijden. Wij doen altijd ons best u van dienst te zijn.

 

camperplaats Gelderland

Op reis met uw caravan door Gelderland

Naast het vriendelijke personeel, de gastvrijheid en de luxe accommodaties is de omgeving erg mooi. Hier kunt u ontspannend genieten van de natuur, want Camping Jacobus Hoeve is schitterend gelegen op De Veluwe. 

De wandel- en fietsroutes zijn prachtig in natuurgebied De Veluwe. In het Nationaal Park Hoge Veluwe vindt u veel sportieve activiteiten voor jong en oud! Op De Veluwe komt u heerlijk tot rust terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. 

Ook is er veel cultuur in de omgeving van onze camping. Bezoek eens het Paleis 't Loo! Neem eens een kijkje in dit koninklijke paleis en aanschouw hoe de koninklijke familie hier 300 jaar woonden en hun werk deden. Of bezoek het Openluchtmuseum in Arnhem en neemt een kijk in de geschiedenis van Nederland. Hier staan molens, boerderijen, arbeidershuisjes en andere unieke gebouwen van eeuwen geleden en waan jezelf in de middeleeuwen.  

Liever wat actiefs ondernemen? Ga naar een omliggen dorpje en struin door de straten heen en bekijk unieke bezienswaardigheden. Ontdek daarnaast vele leuke kroegjes en restaurants en het is een mooie gelegenheid om direct te gaan shoppen voor de liefhebber.

Met de kinderen op stap? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bijna teveel om op te noemen! Daarom sommen wij hieronder onze tips en aanbevelingen op. U kunt met de kinderen naar:

  • Dierenpark Amersfoort;
  • Walibi World;
  • De Apenheul;
  • Burgers Zoo;
  • Dolfinarium Harderwijk;
  • Recreatiegebied Zeumeren.