Camperplaats Gelderland

Lekker op vakantie met uw camper in het prachtige Gelderland. Verblijf een paar dagen of een heerlijk weekje op uw camperplaats Gelderland bij Camping Jacobus Hoeve. Hier geniet u van moderne comfort en ouderwetse gastvrijheid. 

Camperplaatsen 

De camperplaats Gelderland brengt iets unieks met zich mee. U heeft meerdere keuzes om uw perfecte plekje op de camping te zoeken. Op Camping Jacobus Hoeve heeft u de keuze uit maar liefst drie camperplaatsen. Dat is niet het enige, want elke camperplaats Gelderland bij Camping Jacobus Hoeve is verhard. Een perfecte plaats op de camping maakt een verblijf net wat leuker.

Daarnaast zijn de plekken natuurlijk ook voorzien van elektra en wateraansluitingen en heeft u de mogelijkheid om uw tank te legen en te vullen. Alle ingrediënten zijn dus bij ons aanwezig om meerdere dagen te overnachten en voor een geslaagde vakantie.

Boek uw camperplaats

Luxe accommodaties

Bij Camping Jacobus Hoeve zijn er verschillende luxe en moderne accommodaties die u kunt huren. U kunt, naast een camperplaats Gelderland, een chalet of een Tiny House huren. Deze accommodaties zijn voorzien van alle gemak en luxe. In de chalet heeft u zelfs de beschikking over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Wanneer u een Tiny House huurt kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw op de camping.

Voor de kampeerliefhebbers zijn er ook kampeerplaatsen te huren. De kampeerplaatsen zijn met 120m2 zeer ruim. Naast een bestraat terras beschikt u bij uw kampeerplaats over onder meer: water en elektra, vuil-en waterafvoer en een televisie-aansluiting. Alles is in huis om uw kampeervakantie tot een succes te maken. En natuurlijk mag uw hond ook mee naar onze camping! Zo is het hele gezin compleet tijdens de vakantie.

Faciliteiten voor jong & oud

De faciliteiten bij uw camperplaats Gelderland zijn zeker niet mis, want naast de sanitaire voorzieningen, fietsverhuur en kantine en recreatieruimte is er ook een speeltuin met airtrampoline.

Het sanitaire gebouw is verwarmd en hebben een babybad en aankleedtafel. Er bevindt zich ook een wasserette waar u uw kleren kunt wassen. Het afval wordt milieubewust gescheiden in containers op de camping. Hier wordt zeker ook aan het milieu gedacht.

Camperplaats Gelderland

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op de camperplaats Gelderland adviseren wij u een reservering te maken. U kunt echter ook zonder reservering bij ons langsrijden. Wij doen altijd ons best u van dienst te zijn.

Boek nu uw vakantie

 

camperplaats Gelderland

Op reis met uw caravan door Gelderland

Naast het vriendelijke personeel, de gastvrijheid en de luxe accommodaties is de omgeving bij uw camperplaats Gelderland erg mooi. Hier kunt u ontspannend genieten van de natuur, want Camping Jacobus Hoeve is schitterend gelegen op De Veluwe. 

De wandel- en fietsroutes zijn prachtig in natuurgebied De Veluwe. In het Nationaal Park Hoge Veluwe vindt u veel sportieve activiteiten voor jong en oud! Op De Veluwe komt u heerlijk tot rust terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Wees actief en sportief tijdens uw verblijf op uw camperplaats Gelderland.

Ook is er veel cultuur in de omgeving van uw camperplaats Gelderland. Bezoek eens het Paleis 't Loo! Neem een kijkje in dit koninklijke paleis en aanschouw hoe de koninklijke familie hier 300 jaar woonde en hun werk deden. Of bezoek het Openluchtmuseum in Arnhem en neemt een kijk in de geschiedenis van Nederland. Hier staan molens, boerderijen, arbeidershuisjes en andere unieke gebouwen van eeuwen geleden en waan jezelf in de middeleeuwen.  

Liever wat actiefs ondernemen vanaf uw camperplaats Gelderland? Ga naar een omliggen dorpje en struin door de straten heen en bekijk unieke bezienswaardigheden. Ontdek daarnaast vele leuke kroegjes en restaurants en het is een mooie gelegenheid om direct te gaan shoppen voor de liefhebber.

Met de kinderen op stap? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bijna teveel om op te noemen! Daarom sommen wij hieronder onze tips en aanbevelingen op. U kunt met de kinderen naar:

  • Dierenpark Amersfoort;
  • Walibi World;
  • De Apenheul;
  • Burgers Zoo;
  • Dolfinarium Harderwijk;
  • Recreatiegebied Zeumeren.

Er is genoeg te beleven rondom uw camperplaats Gelderland. Wacht niet langer en boek snel uw verblijf.

Boek nu