Een gastvrije camping in Lunteren

Camping Jacobus Hoeve is een gezellige camping in Lunteren. Ontdek de verschillende faciliteiten die uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. Daarnaast is de omgeving van de camping ontzettend leuk. De verschillende steden, dorpen en natuurgebieden die de omgeving rijk is, maken van uw vakantie een hele veelzijdige belevenis.

De omgeving van de camping in Lunteren

Onze camping in Lunteren staat dus in een ontzettend leuke en veelzijdige omgeving. Of u nu lekker de stad in wilt, leuke dorpen wilt bezoeken of een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur wilt maken: het kan gewoon vanaf Camping Jacobus Hoeve. Zo kunt u de fiets pakken en binnen een kwartier lekker op de Veluwe rondrijden. Of trek de wandelschoenen aan en ga lekker wandelen over de Veluwe. We zullen u eens wat mooie wandelroutes vanaf onze camping in Lunteren meegeven.

Wandelen vanaf de camping

Vanaf de camping kunt u direct de mooiste wandelingen beginnen. Heerlijk struinen over de Veluwe, of natuurlijk over de Utrechtse Heuvelrug. Loop bijvoorbeeld langs het prachtige Kootwijk, met zijn unieke Zendstation Radio Kootwijk. Met deze route loopt u langs dit mooie stukje natuur. Of ontdek de regio van Garderen. Dit kleine dorpje in de buurt van Lunteren is heel rustgevend. Deze wandelroute zelf is maar kort, maar hij is gemakkelijk uit te breiden, bijvoorbeeld door vanaf onze camping in Lunteren te beginnen met wandelen.

Wat te doen in Lunteren

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoekje aan het gezellige Lunteren. Want in Lunteren is ook vanalles te doen. Wist u bijvoorbeeld dat Lunteren het middelpunt van Nederland is? Het middelpunt wordt gemarkeerd door een grote cortenstalen ring rondom drie zwerfkeien. Hierbinnen kunt lekker even zitten en opladen om de rest van Lunteren te ontdekken. 

Museum Lunteren

Ook een leuke bestemming in Lunteren is het Museum Lunteren. In dit museum kunt u de geschiedenis van dit Gelderse dorpje ontdekken. Daarnaast kunt u hier een verzameling "schatten" vinden die in de omgeving zijn gevonden. Dit is een leuk uitstapje als u wat meer over de regio te weten wilt komen.

Lees al onze tips over de omgeving

Verblijven op onze Camping in Lunteren

Op onze camping in Lunteren kunt u op verschillende manieren verblijven. Zo bieden wij mooie, ruime kampeerplaatsen voor de echte kampeerliefhebber. Maar ook mooie en luxe huuraccommodaties. Heeft u bijvoorbeeld wel eens vakantie gevierd in een Tiny House?

Komt u ook kamperen?

Wordt u graag wakker in uw eigen tent of caravan middenin de natuur? Dan bent u bij Camping Jacobus Hoeve aan het juiste adres. U bevindt zich op een groene weide en tussen de bomen in.

Onze comfortabele kampeerplaatsen zijn maar liefst 120 m² groot. U beschikt hier over water, stroom, vuil- en waterafvoer en een televisieaansluiting. 

Ook met een camper bent u van harte welkom. Onze verharde camperplaatsen maken het op- en afrijden erg eenvoudig. U heeft hier een eigen water- en stroomvoorziening. 

Of huur een luxe accommodatie

De huuraccommodaties op Camping Jacobus Hoeve zijn allemaal zeer luxe en stijlvol. Kiest u bijvoorbeeld voor een van onze Chalet De Vliegden, dan kiest u voor een 2-6 persoons chalet waarin gezelligheid centraal staat. Het  Chalet beschikt over een gezellige zit- en eethoek met televisie. Ook is er een compleet ingerichte keuken in de vakantiewoning aanwezig. Ook beschikt de accommodatie over gratis Wifi. Wel zo fijn natuurlijk.

Camping Lunteren beschikt over Tiny Houses

Op wandelvakantie? Ontdek onze Tiny Houses

Een andere, heerlijke manier om van uw vakantie te genieten op onze Camping in Lunteren, is in een van onze Tiny Houses. Deze gloednieuwe compacte vakantiewoningen zijn ideaal om bij te komen tijdens uw wandelvakantie, fietsvakantie of doorreis. Ze zijn zo ingericht dat u, ondanks het compacte formaat, toch een volledige vakantiewoning tot uw beschikking heeft. Dat betekent dat de keuken gewoon van alle gemakken is voorzien, de woonkamer over alles beschikt wat u nodig heeft en er zelfs vloerverwarming in de woning aanwezig is. Kortom, een verblijf in het Tiny House is een heerlijke ervaring.

Reserveer hier uw vakantie