Mooie camping in Stroe

Gelegen op de Veluwe is Stroe de ideale vakantiebestemming voor de natuurliefhebber. Wandelen, fietsen en genieten is er aan de orde van de dag. Kijkt u maar eens wat er allemaal te beleven is in de omgeving van de Jacobus-Hoeve, onze mooie camping Stroe.

Heerlijk wandelen en fietsen

Camping Jacobus-Hoeve is een echte natuurcamping op de Veluwe en leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltoeristen. Met zijn prachtige ligging op de Veluwe wordt u omringd door de uitgestrekte natuur. En dat betekent dat, welke kant u ook uitgaat, er altijd een mooie wandel of fietsroute te vinden is. Wilt u een specifieke route lopen of fietsen? Ontdek dan de prachtige routes in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u verschillende prachtige wandel- en fietsroutes in korte en langere afstanden. Natuurlijk is ronddwalen en u laten verrassen door de natuur ook altijd een goed idee.

Fietsverhuur

Om de omgeving optimaal te kunnen ontdekken, is het handig om een fiets te hebben. Deze kunt u zelf meenemen, maar dit hoeft gelukkig niet. U kunt op Camping Jacobus Hoeve namelijk een fiets huren. Zo zit u niet met het ongemak van het vervoeren van de fiets en kunt u toch heerlijk fietsen.

Camping Stroe

Kamperen op onze camping bij Stroe

Beleef het ultieme kampeergevoel in de buitenlucht op onze kleinschalige camping. Kamperen op Camping Jacobus Hoeve rust, ruimte en genieten van het buitenleven. Met maar liefst 120 m2 zijn de plaatsen royaal opgezet en om uw verblijf bij alle weersomstandigheden aangenaam te maken, is uw kampeerplaats voorzien van een bestraat terras. Verder beschikt u over de volgende voorzieningen:

  • Water en elektra
  • Vuil- & waterafvoer
  • Televisie-aansluiting
  • Op het gehele terrein kunt u tegen een gering tarief gebruikmaken van Wifi.

Geniet van uitstekende sanitaire voorzieningen met onze verwarmde en moderne toiletgebouwen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de wasserette voor een snel wasje. Daarnaast zijn onze douchecabines zo ingericht, dat u ook zittend kunt douchen. Wat een gemak! Verder kunt u uw trouwe viervoeter meenemen, mits aangelijnd. 

Gaat u op vakantie met de camper? Geen probleem! Bij Camping Jacobus Hoeve beschikken we over een aantal speciale camperplaatsen. Deze ruime plaatsen zijn verhard, waardoor uw camper altijd stevig staat. Geniet van een zorgeloze vakantie en ervaar het ultieme vakantiegevoel!

Ja, ik wil komen kamperen!

Paleis het Loo

Mooie natuurcamping

Camping Jacobus Hoeve is prachtig gelegen op de Veluwe. Er is dus genoeg ruimte om te genieten van de natuur. Er kan met recht gesproken worden van een Natuurcamping op de Veluwe. Vanaf de camping kunt u met gemak een mooi stuk wandelen of fietsen. Maar ook een bezoek aan het Kröller-Müller museum op de Veluwe is wat ons betreft een aanrader.

Ook voor uw doorreis of rondreis

Bent u op doorreis, fiets- of wandelvakantie? Dan vindt u bij de Jacobus Hoeve luxe trekkershutten voor 2 tot 4 personen. Deze zijn voorzien van vloerwarming en een stabiele wifi-verbinding. U kunt hier heerlijk koken, tv kijken en natuurlijk slapen. Er staan al een stapelbed en tweepersoonsbed op u te wachten. 

Boek een luxe trekkershut op de Veluwe

Leuke attracties bij camping Stroe

Naast heerlijk wandelen en fietsen, kunt u ook diverse attracties in de buurt bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan Paleis Het Loo? Dit paleis in Apeldoorn is een prachtige bestemming voor een dagje weg. Ook een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem is zo gemaakt. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden vanaf Camping Stroe? Kijk dan hier!

Bijkomen in de kantine

Heeft u lekker gesport en wilt u even bijkomen? Dat kan in de kantine. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Het is er altijd gezellig, dus de kans is groot dat u even blijft hangen!

Kom langs op de Jacobus Hoeve

Heeft u zin om heerlijk vakantie te komen vieren op onze natuurcamping op de Veluwe? Kom dan snel langs. En als u van tevoren een plekje reserveert, dan weet u zeker dat er voor u nog een plekje vrij is. Goed om te weten, onze camping is het hele jaar door geopend en ook als u op zoek bent naar een mooie jaarplaats bent u bij ons aan het juiste adres.

Nu boeken!