Mooie camping in Stroe

Stroe, een prachtige vakantiebestemming. In de Veluwe gelegen is het de ideale vakantiebestemming voor de natuurliefhebber. Wandelen, fietsen en genieten is er de orde van de dag. Kijkt u maar eens wat er allemaal te beleven is op deze mooie camping Stroe.

Heerlijk wandelen en fietsen

Camping Jacobus Hoeve leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltoeristen. Met zijn prachtige ligging op de Veluwe wordt u omringd door de uitgestrekte natuur. En dat betekent dat, welke kant u ook uitgaat, er altijd een mooie wandel of fietsroute te vinden is. Wilt u een specifieke route lopen of fietsen? Kijk dan eens op de website van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier vindt u verschillende prachtige wandel- en fietsroutes in verschillende afstanden. 

Fietsverhuur

Om de omgeving optimaal te kunnen ontdekken, is het handig om een fiets te hebebn. Deze hoeft u gelukkig niet zelf mee te nemen. U kunt op Camping Jacobus Hoeve namelijk een fiets huren. Zo zit u niet met het ongemak van het vervoeren van de fiets, en kunt u toch heerlijk fietsen.

Camping Stroe

Mooie natuurcamping

Camping Jacobus Hoeve is prachtig gelegen op de Veluwe. Er is dus genoeg ruimte om te genieten van de natuur. Er kan dus met recht gesproken worden van een Natuurcamping Veluwe. Vanaf de camping kunt u met gemak een mooi stuk wandelen of fietsen. Maar ook een bezoek aan het Kröller-Müller museum op de Veluwe is zo gemaakt.

 

Paleis het Loo

Leuke attracties bij camping Stroe

Naast heerlijk wandelen en fietsen, kunt u ook mooie en leuke attracties in de buurt bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan Paleis Het Loo? Dit paleis in Apeldoorn is een prachtige bestemming voor een dagje weg. Ook een bezoek aan Burgers Zoo in Arnhem is zo gemaakt. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden vanaf Camping Stroe? Kijk dan hier!

Lekker sporten in de sporthal

Camping Jacobus Hoeve heeft een unieke faciliteit: een sporthal. In deze sporthal kunt u heerlijk sporten. Zaalvoetbal, korfbal, volleybal en nog veel meer sporten kunt u hier beleven. Deze sporthal is de ideale plek voor de actieve vakantievierder! 

Bijkomen in de kantine

Heeft u lekker gesport en wilt u even bijkomen? Dat kan in de kantine. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Het is er altijd gezellig, dus de kans is groot dat u even blijft hangen!

Kom langs op de Jacobus Hoeve

Dus heeft u zin om heerlijk vakantie te komen vieren op onze natuurcamping Veluwe? Kom dan snel langs. En als u van tevoren een plekje reserveert, dan weet u zeker dat er voor u nog een plekje vrij is.

Boeken!