Natuurcamping Veluwe

Middenin de natuur wakker worden in de prachtige omgeving van de Veluwe. Klinkt dit als uw ideale vakantiebestemming? Dan bent u bij camping Jacobus Hoeve aan het juiste vakantieadres! Hier geniet u van ruime kampeerplaatsen of verblijfmogelijkheden in een natuurrijke omgeving. Ontdek onze natuurcamping Veluwe.

Gastvrije camping Veluwe

Middenin het prachtige natuurgebied De Veluwe ligt onze natuurcamping Veluwe in Stroe. Op onze gastvrije camping wordt u hartelijk ontvangen. Het hele jaar door zijn wij geopend. Tijdens u verblijf op onze camping op de mooie Veluwe geniet u van moderne sanitaire voorzieningen, kunt u fietsen huren en sporten in de sporthal. Daarnaast kunt u gezellig koffie drinken op genieten van een kleine snack in onze kantine en recreatieruimte. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of op de airtrampoline.

Kamperen op de Veluwe

Op Jacobus Hoeve bent u van harte welkom met uw eigen tent, caravan of camper. U kunt bij ons aangenaam kamperen op de Veluwe. De ruime kampeerplaatsen zijn erg natuurrijk met voldoende privacy. Op onze natuurcamping Veluwe kunt u kampeerplaatsen, camperplaatsen of seizoenplaatsen reserveren. Daarnaast kunt u in de wintermaanden ook uw caravan bij ons stallen.

Natuurcamping Veluwe

De omgeving van Garderen

Camping Jacobus Hoeve is een camping Garderen. De omgeving van Garderen beschikt over allerlei leuke bestemmingen, zoals het Dolfinarium, Walibi Holland en nog veel meer leuks. Gegarandeerd dat de omgeving van Garderen u gaat bekoren.

Heeft u vragen over de omgeving?

Wij snappen dat het soms moeilijk is om de juiste bestemming of activiteit te kiezen door het grote aanbod! Daarom helpen wij u graag door middel van het geven van advies en alle nodige informatie. Wij denken uiteraard met u mee, waar we rekening houden met de mobiliteit, leeftijd, eventuele kinderen, of juist de locatie van de bestemming. Zo komt u niet voor onaangemane verrassingen te staan en weet u zeker dat het een geslaagd succes wordt! Neem telefonisch contact met ons op via 06-45760202, of stuur een mailtje naar info@jacobus-hoeve.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen

Natuurcamping Veluwe

Accommodatie Veluwe huren

Wilt u graag verblijven op de Veluwe in een aangename accommodatie? Reserveer dan onze comfortabele chalets, de luxe Tiny House of de sfeervolle Bungalowtent. Bij alle accommodaties geniet u van het kampeergevoel, maar dan met meer luxe. De chalets zijn geschikt voor twee tot zes personen en zijn van alle voorzieningen voorzien. De luxe Tiny House trekkershutten zijn erg sfeervol en ideaal wanneer u op zoek bent naar een bijzondere overnachting. De bungalowtenten zijn geschikt voor vier personen en zorgen voor het echte campingleven.

Natuurcamping Veluwe

Camping Jacobus Hoeve is een aangename en fijne minicamping middenin de Veluwe. Vanuit uw verblijf kunt u eindeloos lange wandel- en fietstochten maken tijdens uw vakantie Veluwe. Al wandelend en fietsend ontdekt u de prachtige omgeving. De verschillende landschappen zijn schitterend. Ieder seizoen is de Veluwe opnieuw indrukwekkend op haar eigen manier. Ontdek Nationaal Park Hoge Veluwe voor prachtige bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Kindvriendelijke camping

Naast de prachtige natuur waar u helemaal tot rust kunt komen, is er ook genoeg te doen voor kinderen. Op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe kunnen kinderen spelen op leuke speelplekken, bij jonge dieren kijken of tijdens het zomerseizoen meedoen aan de meest leuke activiteiten. Daarnaast is in de omgeving van onze camping Gelderland genoeg te beleven voor kinderen als verschillende dierenparken, pretparken en andere leuke dagactiviteiten.

Boek uw vakantie naar de Veluwe

Gaat u genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe? Waar prachtige natuur zich afwisselt met leuke activiteiten, faciliteiten en voorzieningen. Boek uw verblijf op onze natuurcamping Veluwe.

Boeken!