Camping Veluwe

Wanneer komt u naar de Veluwe?

Midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland vakantie vieren, wie wil dat niet? De Jacobus Hoeve is de perfecte camping voor een ontspannen vakantie op de Veluwe!

Vakantie Veluwe

Gaat u graag kamperen tijdens uw vakantie? Op onze camping Veluwe bent u van harte welkom. Hier kunt u helemaal ontspannen temidden van de uitgestrekte Veluwse bossen. Vanaf Camping Jacobus Hoeve kunt u ook de bruisende omgeving van Gelderland ontdekken. Beleef een heerlijke vakantie op onze camping!

Kamperen op de Veluwe

Wordt u graag wakker in uw eigen tent of caravan middenin de natuur? Dan bent u bij Camping Jacobus Hoeve aan het juiste adres. Onze natuurrijke camping is zeer geliefd vanwege de ideale liggen. De uitgestrekte Veluwse bossen liggen aan uw voeten. Iedere ochtend wordt u wakker op een groene weide en tussen de bomen in. Onze comfortabele kampeerplaatsen van maar liefst 120 m² zijn voorzien van water en elektra, vuil- & waterafvoer en televisie aansluiting. Tijdens uw kampeervakantie op de Veluwe zit u hier helemaal goed. Onze kampeerplaatsen zijn overigens ook bijzonder geschikt voor campers.

Kampeerplaatsen & Camperplaatsen

Verblijven in een Tiny House of chalet

Wilt u graag een accommodatie huren tijdens uw vakantie? Op onze camping Veluwe kunt u terecht in een sfeervol Tiny House of in één van onze comfortabele chalets. U kunt ook in een volledig ingerichte trekkershut of bungalowtent verblijven voor het ultieme kampeergevoel, maar dan met meer luxe en comfort.

Vakantiehuisjes Veluwe

Op Camping Jacobus Hoeve kunt u ook een eigen chalet plaatsen. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw tweede huisje op de Veluwe. Vanaf uw eigen huisje kunt u de hele omgeving ontdekken. Een vakantiehuis op de Veluwe heeft als voordeel dat u op vakantie Veluwe kunt gaan wanneer het u uitkomt. Een weekendje ontspannen op onze camping of een heel seizoen, wanneer het u uitkomt.

Boeken

Beleef de Veluwe

Onze camping Apeldoorn in Gelderland bevindt zich in de prachtige omgeving van de Veluwe. Ieder seizoen heeft dit natuurgebied genoeg te bieden voor jong en oud. De mooiste wandelingen, fietstochten en mountainbike routes vindt u hier. Daarnaast kunt u in de nabije omgeving van onze minicamping Veluwe golfen, winkelen, naar een pretpark, recreatiegebied of naar de dierentuin.

Camping Veluwe voor jong en oud

Op Camping Jacobus Hoeve hoeft niemand zich te vervelen. Jacobus Hoeve is zowel geschikt als seniorencamping als gezinscamping. Onze camping is zeer geschikt om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Natuurlijk is er ook genoeg te doen voor wanneer u zin heeft in een activiteit. Er is een sporthal waar iedereen kan zaalvoetballen, korfballen, volleyballen en meer. Daarnaast kunt u in ons Grand Café heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is hier ook vaak live muziek. Meer over uw vakantie Veluwe 2019.

Camping Veluwe