Camping Gelderland

Heerlijk op vakantie in Gelderland? Kom genieten op Camping Jacobus Hoeve te Stroe Hier vindt u alle ingrediënten voor een aangename vakantie voor jong en oud! Op onze camping Gelderland verblijft u middenin de prachtige natuur van Gelderland en in de omgeving van de leukste activiteiten.

Vakantie in Stroe

Stroe is onderdeel van de gemeente Barneveld en centraal in de provincie Gelderland. Stroe is een klein dorp en is daardoor bijzonder gezellig en gastvrij. Attracties als schateiland Zeumeren en de Julianatoren liggen dichtbij dus ook voor de kids zal een vakantie in Stroe zeker bevallen. Ook ligt Stroe dichtbij het mooie dorp Garderen. Maar een vakantie in Gelderland is voor iedere vakantieganger ideaal. Wanneer u helemaal wilt ontspannen kunt u genieten van alle rust en ruimte. Wilt u graag mooie wandelingen maken en prachtige fietstochten? De natuur in Gelderland is erg geliefd onder natuurliefhebbers. Houdt u juist van vele activiteiten tijdens uw vakantie? Tijdens uw vakantie in Gelderland is van alles te beleven vanuit en op onze camping Veluwe.

Kamperen in Gelderland

Gaat u het liefst met uw eigen tent of caravan op vakantie? Op onze camping Gelderland verblijft u op ruime kampeerplaatsen en camperplaatsen. De kampeerplaatsen liggen nabij onze kwalitatieve voorzieningen. U kampeert aan de rand van uitgestrekte Veluwse bossen middenin het groen. Hier wordt u dan ook iedere ochtend heerlijk wakker tijdens het kamperen in Gelderland!

Chalet of Tiny House huren Veluwe

Onze camping Gelderland bevindt zich op de prachtige Veluwe in Gelderland. Een heerlijke vakantiebestemming. Op onze camping kunt u comfortabele en luxe chalets en Tiny Houses huren. We bieden ook riante jaarplaatsen aan op ons chaletpark. Hier kunt u het hele jaar door heerlijk vakantie vieren op uw eigen stukje Veluwe.

Tiny House Veluwe

Wilt u graag een Tiny House huren op de Veluwe? Nergens verblijft u zo knus en sfeervol als in een Tiny House midden op de Veluwe. Onze Tiny Houses zijn modern ingericht met een luxe uitstraling. Hier verblijft u comfortabel met maximaal 4 personen. Meer over een Tiny House Veluwe

Kamperen of huren

 

Komt u op vakantie naar Stroe? Dan is de Jacobus Hoeve voor u de ideale camping Gelderland. Wij heten u graag van harte welkom op onze gastvrije camping.

Camping Gelderland

Kindvriendelijke camping Gelderland

Kom genieten van de Veluwe met uw hele gezin. Onze kindvriendelijke camping Gelderland is leuk voor jong en oud. Het is zowel een seniorencamping als een kindvriendelijke camping. Voor de kinderen zijn er speelplekken en jonge dieren. Tijdens de zomer worden er ook verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Op de camping is ook een sporthal aanwezig voor een potje voetbal of andere sportactiviteit. Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving is veel te beleven.

Omgeving van Camping Jacobus Hoeve

Onze natuurcamping Jacobus Hoeve is gelegen in het prachtige natuurgebied De Veluwe. Deze omgeving kunt u goed ontdekken op de fiets of wandelend tijdens uw vakantie Veluwe. Ieder seizoen is het hier prachtig. Daarnaast kunt u ook golfen, winkelen, naar musea of naar dierentuinen, pretparken en een recreatiegebied in de omgeving. Er zijn veel leuke steden in de omgeving die u kunt bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort om te winkelen of heerlijk te eten.