Beleef een heerlijke Vakantie Veluwe

Een aangename vakantie op de Veluwe beleeft u op Camping Jacobus Hoeve. Middenin het prachtige natuurgebied De Veluwe is onze camping gelegen in het gemoedelijke dorpje Stroe. Hier geniet u van de ultieme vakantie Veluwe!

Beleef de Veluwe

Camping Jacobus Hoeve is gelegen in een schitterende omgeving. Ieder seizoen ligt de Veluwe er prachtig bij. Van de indrukwekkende herfstkleuren tot de mooie lentebloei. Onze natuurcamping Veluwe is dan ook een geliefde bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers. Want de Veluwe ontdekt u het beste op de fiets of wandelend. Hier kunt u eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Ontdek bijvoorbeeld Het Aardhuis, een voormalig jachtchalet in historische stijl. Of beleef de verschillende landschappen in het Nationaal Park Hoge Veluwe met gemengde bossen, heidevelden en stuifzandlandschappen.

Op vakantie in Gelderland

Tijdens uw vakantie Veluwe 2019 kunt u de omgeving van Camping Jacobus Hoeve ontdekken. U kunt genoeg beleven en doen in Gelderland. Er zijn verschillende bruisende steden waar u bijvoorbeeld ook goed kunt winkelen of gezellig een hapje kunt eten. Leuke steden die u kunt bezoeken zijn bijvoorbeeld Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn of Amersfoort. TripAdvisor heeft een overzicht met activiteiten samengesteld, maar ook op onze website leest u meer over de omgeving van onze camping.

Kamperen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een gezellig verblijf op de Veluwe? Dan kunt u terecht in ons Tiny House Veluwe. Een klein, maar ontzettend sfeervol verblijf met alle voorzieningen. Daarnaast kunt u ook een bungalowtent of een chalet huren op onze camping. Komt u liever met eigen tent of caravan? Dan kunt u op onze ruime kampeerplekken terecht!

Boeken!

Vakantie Veluwe

Vakantie Veluwe met kinderen

Gaat u op vakantie Veluwe met kinderen? In de omgeving van onze Camping Veluwe kunt u er goed op uit met de kinderen. Zwemmen in recreatiegebied Zeumeren of dieren spotten in het Dolfinarium Harderwijk of Dierenpark Amersfoort. Samen met de kinderen kunt u ook een gezellig dagje naar Attractiepark Koningin Julianatoren of naar Walibi World. Onze camping is geschikt voor kinderen, maar ook als seniorencamping.