Vakantie Veluwe 2019

Een heerlijke vakantie beleeft u op de Veluwe. Hier kunt u helemaal tot rust komen middenin de prachtige natuur van de Veluwe. In de omgeving is er ook van alles te doen voor jong en oud. Geniet van uw vakantie Veluwe 2019 op Camping Jacobus Hoeve. Wij heten u graag van harte welkom!

Camping Veluwe

Camping Jacobus Hoeve biedt alle ingrediënten voor een fijne vakantie voor jong en oud! Middenin de uitgestrekte Veluwse bossen vindt u onze camping. Een moderne camping in Gelderland met ouderwetse gastvrijheid. Op onze camping is van alles te beleven. Voor de kinderen zijn er leuke speeltoestellen, jonge dieren en in de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft onze Camping Veluwe een sporthal voor alle sportievelingen en een gezellige kantine. Vanaf onze camping kunt u ook genoeg beleven en de natuur van de Veluwe ontdekken. Onze camping is ook zeer geschikt als seniorencamping.

Ontdek de Veluwe

De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur. Ieder seizoen is de omgeving van de Veluwe ontzettend mooi. De Veluwe is dan ook het hele jaar door een goede vakantiebestemming. Dit gebied is ideaal wanneer u houdt van lange wandelingen en mooie fietstochten tijdens uw vakantie Veluwe. Zo kunt u gemakkelijk de Veluwe ontdekken. In de nabije omgeving van onze camping bij Apeldoorn zijn ook veel activiteiten te beleven. Zo kunt u een dagje uit naar de dierentuin, het Dolfinarium, het Openluchtmuseum, Nationaal Park Hoge Veluwe, Paleis ’t Loo of naar een attractiepark.

Vakantie Veluwe 2019 bij Camping Jacobus Hoeve

Een heerlijke vakantie Veluwe 2019 beleeft u op onze natuurcamping Veluwe. Middenin de prachtige natuur kunt u helemaal ontspannen. Daarnaast zijn er genoeg leuke activiteiten op en nabij onze camping te beleven. Onze kindvriendelijke camping bij het dorp Stroe is voor zowel jong als oud een ideale vakantiebestemming. Wij verwelkomen u graag met uw tent, caravan of camper op onze kampeerplaatsen of in onze verhuuraccommodaties.

Vakantie Veluwe 2019

Kamperen op de Veluwe

Wilt u graag kamperen met uw eigen tent, camper of caravan? Op onze camping vindt u ruime kampeerplaatsen en camperplaatsen. Deze zijn van alle voorzieningen voorzien. De kampeerplaatsen bevinden zich middenin het groen, waardoor u het ultieme kampeergevoel beleeft. De kampeerplaatsen zijn 120 m² waardoor u alle ruimte heeft.

Verhuuraccommodaties

Bent u op zoek naar een verhuuraccommodatie tijdens uw vakantie Veluwe 2019? Op Camping Jacobus Hoeve kunt u comfortabel verblijven in verschillende verhuurmogelijkheden. Zo kunt u knus verblijven in een Tiny House of genieten van een volledig ingerichte bungalowtent. Daarnaast zijn er ook gezellige chalets op ons vakantiepark Veluwe.

Zoek & boek